Om oss

Valplådan är ett företag som inriktar sig på bra produkter till hunduppfödare och kennlar.

Jag som driver valplådan heter Pernilla Astmyr Andersson och i hundvärlden är jag kanske mest känd som uppfödare av lagotto, Galottens kennel. Det är genom min kennel och mina egna erfarenheter som jag satt ihop sortimentet i min webshop. Efter 20 års uppfödning vet jag vad som behövs när man driver en kennel. Skulle du sakna något i sortimentet får du gärna skicka ett litet meddelande, så ska jag se om jag kan hjälpa dig.

VALPLÅDAN

Jag har ett förflutet inom wellpappindustrin och det är därifrån jag lärt mig allt jag kan om wellpapp. Vi har tagit fram en alldeles egen valplåda som är helt unik. Och jag har haft ett flertal olika valplådor och känner att detta med en valplåda i wellpapp är lösningen på problemet. Det är svårt att hitta en valplåda som är lätt att förvara och lätt att hålla ren. Vår valplåda använder så länge den är fräsch, sedan slänger du den på återvinningen och viker ihop en ny. När du inte har någon kull så slipper du förvara en stor klumpig valplåda.

Våra uppgifter:

Valplådan
Pernilla Astmyr Andersson
Lyddev.17c
511 58 Kinna

Organisationsnummer: 68-04-09-xxxx
Valplådan är än så länge enskild firma och jag vill inte lägga ut mitt personnummer. Behöver du mitt organistaionsnummer är du välkommen att kontakta mig så ordnar vi det.

Tel: 0737 13 84 14
mail: info@valpladan.se