Glidslem 90 g och 260 g

Ett glidslem av mycket hög kvalitet för professionellt bruk, som med dess ingredienser är bäst anpassad för "invärtes bruk". Påverkar inte kirurgiska instrument, gummi eller plaster. Allergivänlig, irriterar ej, innehåller inga toxiska substanser. Luktfri och vattenlöslig.
*
45,00 kr

Vid valpningskomplikationer där kan kan behöva att assistera, är detta tillsammans med en kateterslang och en dosspruta ett utmärkt hjälpmedel. Det har hjälpt mig att rädda ett komplicerade fellägen, då man kan föra in kateterslangen över hornet och trycka ut glidmedlet, och på så sätt placera glidmedlet där det behövs som mest.

Även för hanhundsägare är detta ett ypperligt bra hjälpmedel. Många har nog råkat ut för att hanen "gått på utsidan", svullnat och blivit ståendes med hela "paketet" ute. Ibland kan de bli så torra att det bli ett obehag för hunden när han väl sväller av. Detta kan underlätta för honom, och då det inte innehåller spermiedödande medel, är det ingen fara om man para om. Vissa hanar kan också lida av lite trång förhud och uppleva obehag efter varje parning, då förhuden gärna rullar sig inåt.

Kan även användas om tiken känns väldigt torr i vulvan och hanen har svårt att komma till.

Kunder som köpte denna köpte också

Valpmatta

Vinylskumsmatta, 65/130 cm bred på löpmeter, som underlag i valplådor, hagar och på golv. • Smutsavvisande och lätt att rengöra • Vattenbeständig, utmärkt dränering effekt • Slitstark ytstruktur • Antimikrobiell finish, hygienisk och snäll mot huden • Temperaturbeständig från -20°C till +95°C • Resistent mot rengöring och desinfektionsmedel • Testade och certifierade i enligt Öko Tex Standard 100 • Fri från bly, kadmium och AZO färgämnen Säljs per löpmeter, men kommer i ett stycke om beställningen är på mer än 1 löpmeter. Lätt för kunden att dela själv i mindre längder.
150,00 kr

Navelklämma 10 pack

Navelklämmor till valpar. Total längd 35mm. Förseglingslängd 30mm. 10 st per förpackning.
40,00 kr

Valpsug

Med filter och 14 och sugkateter. 20ml behållare. Används för att försiktigt suga ut vätska ur de övre luftvägarna på nyfödd valp/kattunge. Förpackningen är steril, och ska varan gå i retur måste den komma tillbaks i oöppnad förpackning. Färg på sugen kan skifta.
95,00 kr