Glidslem

250 ml. Friktionsminskande gel med bakteriehämmande egenskaper. Vid valpningskomplikationer där kan kan behöva att assistera, är detta ett utmärkt hjälpmedel. Även hanhundsägare kan använda det då det inte innehåller några spermiedödande egenskaper.
60,00 kr

Om man behöver gå in i tiken för att känna efter/rätta  fellägen är detta ett utmärkt hjälpmedel. Det gör det även lättare för valpen att komma ut, och dess bakteriehämmande egenskaper minskar risken för ev. infektion.

Även för hanhundsägare är detta ett ypperligt bra hjälpmedel. Många har nog råkat ut för att hanen "gått på utsidan", svullnat och blivit ståendes med hela "paketet" ute. Ibland kan de bli så torra att det bli ett obehag för hunden när han väl sväller av. Detta kan underlätta för honom, och då det inte innehåller spermiedödande medel, är det ingen fara om man para om. Vissa hanar kan också lida av lite trång förhud och uppleva obehag efter varje parning, då förhuden gärna rullar sig inåt.  Kan även användas om tiken känns väldigt torr i vulvan och hanen har svårt att komma till.

Kunder som köpte denna köpte också

Valpmatta

Vinylskumsmatta, 65/130 cm bred på löpmeter, som underlag i valplådor, hagar och på golv. • Smutsavvisande och lätt att rengöra • Vattenbeständig, utmärkt dränering effekt • Slitstark ytstruktur • Antimikrobiell finish, hygienisk och snäll mot huden • Temperaturbeständig från -20°C till +95°C • Resistent mot rengöring och desinfektionsmedel • Testade och certifierade i enligt Öko Tex Standard 100 • Fri från bly, kadmium och AZO färgämnen Säljs per löpmeter, men kommer i ett stycke om beställningen är på mer än 1 löpmeter. Lätt för kunden att dela själv i mindre längder.
150,00 kr

Navelklämma 10 pack

Navelklämmor till valpar. Total längd 35mm. Förseglingslängd 30mm. 10 st per förpackning.
40,00 kr

Valpsug Slut hos leverantör, åter i slutet av maj.

Med filter och 14 och sugkateter. 20ml behållare. Används för att försiktigt suga ut vätska ur de övre luftvägarna på nyfödd valp/kattunge. Förpackningen är steril, och ska varan gå i retur måste den komma tillbaks i oöppnad förpackning.
95,00 kr